Læsetid: 1 min.

FOLK

25. marts 2006

Smukke væsner

Der er atter NatFilm, og hvem vil ikke gerne se Cillian Murphys kønne øjne, når han spiller transvestit i Breakfast on Pluto?

Stakkels væsner

Så er det atter tid til søvnmangel, når nationen skifter til sommertid og stiller urene en time frem. FOLK sender en tanke til alle de pindsvin, der vover sig ud i den rolige, gryende morgen - og brutalt mejes ned af bilister, der brat har ændret døgnrytmen.

Farlige væsner

Fem gange har katastrofer udryddet dyr og planter - nu er det ved at ske for sjette gang, og katastrofen er menneskeheden. Ifølge FN får vores urbanisering og miljøpåvirkning dyr og natur til at forsvinde hurtigere, end de har gjort i små 65 millioner år.

Tænkende væsner

Et asteroidenedslag på Jorden kan have slynget klippestykker med levende mikroorganismer til Saturns måne Titan - og dermed skabt liv dér, fortæller forskere. Man kan håbe, at det i så fald har udviklet sig mindre destruktivt - og at vi aldrig får fat i det.

Anstændige væsner

Så er 'de anstændige borgerlige' begyndt at mande sig op og sige fra over for den xenofobiske atmosfære i landet. Det er rart med en slagkraftig regeringsmodstand fra det borgerlige Danmark, når vi nu ikke længere har en socialdemokratisk opposition...

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her