Læsetid: 0 min.

Folk

24. marts 2006

Rufus Wainwright

Den lige så gudsbenådede som selvoptagede charmør melder klar til Roskilde. Så mangler vi bare Antony og hans Johnsons.

Thom Yorke

Er på vej med et soloalbum!, lyder det fra Warner Independent Pictures, som står bag Richard Linklaters imødesete Philip K. Dick-filmatisering A Scanner Darkly. Soundtracket indeholder ifølge Warner både Radiohead-numre og den første Yorke-solosang.

Ahmed Akkari

Konkurrerer skarpt med Jens Rohde, Abu Laban og Anders Fogh om at have flest tunger. Nu trumfer han Rohdes opfindelse af 12 muslimer ved at joke med at myrde Naser Khader - en i sandhed suveræn underminering af Akkaris sidste rest af troværdighed.

Uwe Max Jensen

Så er der kunst i Århus: I dag og i morgen kan man i Ridehuset se både en østriger fryse sig selv ned, en nordmand sy sin hånd fast til kinden - og ikke mindst urinbeherskeren Uwe Max, der denne gang vil tappe sit blod og lave en blodpølse af det. Velbekomme!

V

Der er godt med inspiration til kampen mod terrorlove i den gryende politistat, når den mystiske V fra i dag bekæmper et fascistisk styre i de danske biografer. Før det kommer så vidt, har folk dog forhåbentlig droppet de fjollede masker fra V for Vendetta.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her