Læsetid: 1 min.

FOLK

23. marts 2006

The Smiths

Fik tilbudt 30 mio. kr. for en gendannelse på Coachella Festival i 2005 - og sagde selvfølgelig nej. Der kommer sjældent team-spirit ud af at sagsøge hinanden.

Radiohead

Spiller i KB-Hallen 6. og 7. maj - og det er jo fantastisk, men giver tre bekymringer: 1) Lyden dér er jo forfærdelig! 2) Spiller de så ikke på Roskilde? 3) Gider man bruge 500 spir på elendig lyd i KB, hvis der stadig er en chance for at se dem på Roskilde?

Mount Eerie

Spiller også 7. maj, men i det langt, langt mindre Litteraturhaus i Møllegade for en langt, langt mindre pris. Er til gengæld mange gange pengene værd, for den gode Phil Elvrum spiller verdens rareste koncerter - og så kan han få publikum til at hyle som ulve!

Ursula Andkjær

Har længe været ked af, at verden kvæles i en ulidelig markedskultur, der suger livet ud af folk. Nu har den politiske poesis bannerfører været med til at stå bag musikteateret "Kunsten at vælge - den rette melodi," der har premiere i aften på Den Anden Opera.

Palle Weis

Er sammen med DR's, Politikens og Ekstra Bladets chefer blandt debattørerne i aften i Vega i en diskussion af fremtidens journalister. Helge Sander, den stygge mand, vil nemlig tilsyneladende lukke journaliststudiet på RUC - tilsyneladende uden grund.

Serie

Debattørerne

Seneste artikler

 • 'Nogle gange er folk bare lidt for enige'

  11. august 2009
  Det er sjældent Informations artikler, der får Thomas Ole Brask Jørgensen til computeren for at skrive indlæg. Det er selve debatten, der tænder. Særligt rygklapperi kan få ham til tasterne
 • 'Jeg kan godt lide at provokere'

  8. august 2009
  Han er efterhånden vant til at blive overfuset på netdebatten. Men først når folk bliver rigtigt sure, viser de deres sande ansigt, mener Claus W. Oreskov, der er blevet kaldt både naiv og en fanatisk kommunist af andre debattører
 • Hvem har ansvaret for forskningen?

  15. december 2008
  Forskningsfrihed er ikke et tema, der optager ret mange andre end de ramte i den offentlige debat
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her