Læsetid: 1 min.

FOLK

22. marts 2006

Tom Cruise

Muhammed, Jesus og Saddam har prøvet det. Nu er også Tom Cruise blevet offer for verdens mest respektløse tv-serie, South Park, der leger med hans tro og seksualitet.

Scientology

Sekten har blæst til krig mod South Park, efter at dens skabelsesberetning om rumvæsner gøres til grin i "Fanget i skabet" - samme afsnit, hvor R. Kelly og scientologerne Cruise og John Travolta gemmer sig i et skab og pure nægter at "komme ud af skabet".

Herskeren Xenu

Da Scientology forhindrede genudsendelse, gjorde skaberne atter nar ad sektens tro i en annonce i Variety: "Måske har I vundet DETTE slag, men den million-år lange krig om Jorden er kun lige begyndt! - Trey Parker og Matt Stone, overherskeren Xenus tjenere."

Himmelmagter

Herhjemme har missionsforeningen Evangelist erklæret hellig krig mod 3F, som forsøger at få de kristne til at stoppe underbetaling af polakker. "Den kamp, vi kæmper er en åndskamp mod magter og myndigheder i himmelrummet," siger lederen Christian Hedegaard.

Nikolaj Nørlund

"Med dine kære små skridt / Slentrer du rundt i min indre by / Men du farer vild på en times tid / Og din tid er dyr," synger Nørlund. Tør du sætte tiden af, kan du i aften slentre forbi hyggelige Huset i Magstræde, hvor han spiller - i Københavns indre by.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her