Læsetid: 1 min.

FOLK

21. marts 2006

Tony Blair

Vel en af de politikere, der har skuffet flest. Nu hæmmes endnu et imponerende Blair-comeback af en sag om hemmelige millionlån.

Eva Kjer Hansen

Gik som socialminister ind for ulighed - hvad mon hun går ind for som ligestillingsminister? Kjer præsenterer i dag sin perspektivplan for ligestilling; et fænomen Gandhi kunne have omtalt, som han omtalte vestlig civilisation: "Det lyder da som en god idé."

Jens Rohde

Fyrede godt op under frygtens flammer ved at opfinde 12 muslimske bøhmænd - og slippe for politiske sanktioner. Nu kalder han Villy Søvndals varierede Muhammed-syn for "rystende" og "ufatteligt hyklerisk" og siger, at "der er ingen troværdighed tilbage".

Per Stig Møller

Det må være svært at være Møller. Per Stig fastholder, at det irakiske ragnarok ikke er en borgerkrig, selvom Iraks ex-premierminister Allawi siger om den åbne krig og de 60 daglige dræbte, at "hvis det ikke er borgerkrig, så må Gud vide, hvad borgerkrig er."

Dick Cheney

Som det ses, hylder FOLK i dag politikere med troværdigheden i top. Og USA's øverste - undskyld, vi mener naturligvis næstøverste - spreder ikke længere hagl, men optimisme. "USA oplever succes i Irak, og jeg synes, beviserne er overvældende," siger Cheney.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her