Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

Australsk forargelse over fodbold ved olympiaden
11. marts 2006

MELBOURNE. Alverdens bedste fodboldhold har meldt sig til den forestaaende olympiade i Melbourne, men det har ikke ligefrem vakt udelt begejstring i Australien, hvor fodbold i europæisk forstand betragtes som et kættersk og latterligt spil, som ingen australier med respekt for sig selv bør give sig af med. Hidtil har australierne, bortset fra efterkrigstidens mange emigranter fra Europa, klaret sig med deres eget hjemmelavede fodbodspil, der er en blanding af rugby, basketball, en hel del andre spil og en god portion regulært slagsmaal. Populært hedder spillet 'aussie rules', og det er et spil, der faar de fleste europæere til at maabe, eftersom de aldrig har set noget lignende og sjældent forstaar et muk af det.

Information, den 12. marts 1956

Larsens djungle drømme

SÅ KOM DEN ENDELIG. Larsens længe ventede LP fra USA. LPen er simpelt hen skide flot, den bryder alle grænser, er både rå, som vi kender Larsen, og avanceret, som man med glæde erkender, at Larsen er blevet. Selvfølgelig ikke uden inspiration og hjælp fra særligt produceren, arrangøren og baskeybord, klaver-spilleren Joe Delia. "Jungle Dreams" er smuk og skræmmende, fremmed og nær, overraskende og så er det umiskendelig Kim Larsen. Følelserne, idéerne, sangen, inciterende og facinerende. Ni numre, hvor særligt "Dreamer" og "Hunger" tager pusten fra én.

Information, den 11. marts 1981

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her