Læsetid: 1 min.

bagside

11. april 2006

Salvador Dali

Havde ét tilfælles med Johnny Cash, Harry Truman, Mao og Hitler: Alle havde de Parkinsons syge. I dag er International Parkinson-dag for både gode, onde og skøre.

Malcolm Kendall-Smith

På denne hellige tirsdag, hvor paven holder messe, og prins Joachim indvier Den Afrikanske Landsby i Aalborg Zoo, skal en britisk RAF-læge for en krigsret. Han nægter at returnere til Irak, fordi Blair brugte ham og resten af hæren i en ulovlig invasionskrig.

Saddam-statuen

Selvsamme invasion blev for tre år og to dage siden ledsaget af storslåede tv-reportager om Bagdads indbyggere, der væltede statuen af Saddam. Et flot udført pr-stunt, eftersom folkemængden såmænd bestod af 150 eksil-irakere fløjet ind af USA tre dage tidligere...

George Dubya

Bush har den laveste præsident-popularitet i USA's historie. En rockduo vil rette op på det: "Demokratiet er på vej og skyller som en tidevandsbølge/Over hele Mellemøsten går diktatorerne rundt med rystende knæ," synger Right Brothers i "Bush Was Right!"

Rolling Stones

Lægger gerne bånd på sig selv for at tjene en skilling eller to. Jagger, der engang skrev "Street Fighting Man", censurerede sine slemme sange i Shanghai i lørdags og gjorde for nylig det samme til Super Bowl. Ironisk nok var "Satisfaction" ikke på censurlisten.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her