Læsetid: 1 min.

FOLK

10. april 2006

Asmaa

Kvinder for Frihed afleverer i dag deres underskriftsindsamling mod DR's valg af Asmaa Abdol-Hamid som vært på debatprogrammet Adam og Asmaa.

Ældre surfere

Det er ikke kun de yngre generationer, der klikker sig vej til informationer over internettet. Nye tal fra IT- og Telestyrelsen viser, at hver fjerde over 70 år surfer løs på netbølgen, mens hele 60 procent i gruppen af 60-69-årige har adgang til cyber space.

Kalkun-dinosauer

Fossilet af en over to meter høj kalkunlignende kødædende dinosaur er udgravet i det sydlige Utah. Den store 'kalkun-dinosaur' havde ikke vinger, men en lys fjerdragt og stærke arme!, og forskerne mener, at den kunne løbe op til 40 km i timen, skriver AP.

Bertel Haarder

Bertel Haarder deltager i dag i åbningen af det Danske Sømands- og Udlandskirkers sømandscenter i Algericas i Spanien. Rygter vil vide, at kirkeministeren, som er kendt for sine lejlighedssange medbringer en omskrevet version af "En sømand har sin enegang".

Muhammed

I dag er det Muhammeds fødselsdag - altså ham den rigtige, profeten I véd (og fred være med ham). Han frabeder sig tegninger, men modtager gerne andre hilsener på dagen. Det være hermed gjort.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu