Læsetid: 1 min.

FOLK

7. april 2006

Paris Hilton

Tidligere ville Paris Hilton have større bryster, men i dag er hun tilfreds med dem hun har, siger hun til magasinet Elle. FOLK har intet at tilføje.

Jessica Simpson

Amerikanske Jessica Simpson skal snart prøve kræfter med Pamela Andersons berømte røde badedragt. Ifølge vedholdende rygter overtager hun rollen som livredderen C.J. i tv-serien Baywatch, som Anderson har gjort berømt. Det bliver en svær rolle at fylde ud.

Peter Duetoft

Det tidligere folketingsmedlem for CD har meldt sig ind i Socialdemokratiet. "Socialdemokraterne har nogle fornuftige synspunkter om fællesskab og har samtidig brug for moralsk støtte," siger han til DR Nordjylland.

Mænd & kvinder

Kvinder bliver tykkere af at bo sammen med mænd, mens mænd bliver sundere, når de bor sammen med kvinder, viser ny undersøgelse. Forklaringen er, at vi overfører vores madvaner til hinanden. Manden råber 'fastfood' og kvinden råber 'salat. Nuvel.

David Trads

Den islandske mediekoncern Dagsbrún har valgt den kendte journalist og debattør til chefredaktør for sin nye gratisavissatsning i Danmark. Redaktøren vil være Informations læsere og medarbejdere bekendt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu