Læsetid: 1 min.

FOLK

6. april 2006

Marie Cavallier

Prins Joachims nye kæreste, den 30-årige Marie Cavallier, har før arbejdet med it i New York. Hvem er det nu lige, hun minder om?

Lene Espersen

19.330 kroner. Det var, hvad der blev spist og drukket for på den italienske restaurant Era Ora på Christianshavn, da justitsminister Lene Espersen var vært for en julefrokost for 13 ansatte i justitsministeriet. Det kan man da kalde mangel på selvjustits!

Connie Hedegaard

Vedsteds Landsbyforening afholder i dag et borgermøde under overskriften "Fremtiden for Vadehavet: beboere, landbruget og naturen." Miljøministeren vil tale på mødet. FOLK forudser, at hun vil træde vande.

Kvinder & æsler

En indisk skolebog har vakt harme, fordi den sammenligner æsler med kvinder: "Faktisk er æslet en smule bedre end en hustru. For mens din hustru nogle gange klager og går hjem til sine forældre, så vil du aldrig opleve, at æslet er illoyal over for sin herre."

Naturklagenævnet

Bilka i Horsens bliver hverken revet ned, ombygget eller gjort mindre. Naturklagenævnet har nemlig godkendt et regionplantillæg fra Vejle Amt, som betyder, at det oprindeligt ulovligt opførte Bilka på 14.000 kvadratmeter nu bliver lovliggjort. Smart!

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu