Læsetid: 1 min.

FOLK

5. april 2006

Saddam Hussein

Retssagen mod Saddam forventes i dag at fortsætte med nye afhøringer. Hovedpersonen i det tv-transmitterede cirkus er tiltalt for forbrydelser mod menneskeheden.

Prodi

Romano Prodi skærpede i går tonen i den sidste tv-duel med Silvio Berlusconi inden parlamentsvalget i Italien: "Premierministeren klamrer sig i dag på samme måde, som en drukkenbolt klamrer sig til en lygtepæl. Ikke for at finde lyset, men for at kunne stå oprejst."

Vagter

Tre vagter fra Falck Securitas har stjålet legetøj og dvd-film, som alvorligt syge børn på Rigshospitalet skulle have glæde af. Tingene blev stjålet fra Ronald McDonalds Hus, som huser børnenes familier, og samtidig råder over en masse legetøj til de syge børn. Dét er sygt!

Stor vinder

Barry Austin fra Birmingham har netop vundet en billet til VM i poker i Las Vegas. Der er bare ét problem: Han vejer 317 kg, og fordi han er for tung til at flyve, må arrangørerne nu finde andre transportmuligheder. I øjeblikket forsøger man at finde et skib.

Lugtende danskere

Foetor ex ore hedder sygdommen på latin. På dansk siger vi "stank fra munden" - og det lider en femtedel af alle danskere af. Vi taler her ikke om almindelig dagen-der-på-ånde, men om permanent stinkende dårlig, kvalmende og ubehagelig grim lugt fra svælget.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu