Læsetid: 1 min.

Folk

3. april 2006

Bill Gates

Via e-mail kæder har det forlydt, at Bill Gates giver ud af sine milliader. Det passer alligevel ikke. Så FOLK er tilbage på arbejde.

Helena Christensen

37 år, stadig utrolig køn og med en karriere, der langtfra er slut. Helena Christensen har netop skrevet kontrakt med den britiske undertøjsgigant, Ultimo. Mon hun kommer i billboard format. Ahh, store plakater.

Klaus Riskær

Manden er stadig ganske viril og vel accepteret på finansverdens bonede dansegulv. På FOLK kan vi ikke forstå, at personer, der gentagne gange går bankerot, fortsat tilhører finanseliten. I dag er manden dog ikke at træffe, da han skal møde i byretten.

Johannes Poul II

Der er i dag mindegudstjeneste i Vatikanet i anledning af, at den tidligere pave døde i går for et år siden. På FOLK respekterer vi alle religioner, og sender derfor en varm tanke til katolikker verden over. Wallah, han var for fed, den der pave der.

Dronningen

I dag vurderes det, hvor parat Bulgarien er til EU. I sidste uge holdt H.K.H. Dronningen en fornem tale for netop Bulgariens statsoverhoved. Fogh var der også. Vi håber, at han lyttede godt efter - det var et pragteksempel på god tone og indlevelse i andre folks historie.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu