Læsetid: 1 min.

Folk

1. april 2006

Jan Gintberg

Komikeren afholder i dag en ny 'tale til nationen' på DR's P3. Anledningen er AIDS-dagen. Og det skal nok blive sjovt - det der med røde næser.

Walter Thompson

Noget ret syret foregår i aften på Husets Jazz-scene. Thompson har opfundet et række håndtegn, hvormed han spontan-improviserer et ensemble af musikere og skuespillere. Tankerne henledes til Jack Kerouac' spontane prosa.

Ahmed Akkari

'Boller i akkari' er seneste påfund fra imamen, der nu vil infiltrere det højt besungne danske cuisine. Halal-kødboller af okse skal i fremtiden erstatte den alt for populære danske spise. Jooh, det var vist en aprilsnar.

Don Ø

Det danske svar på en godfather, Don Ø, ligger i dag hus til, når de Demokratiske Muslimer afholder stiftende generalforsamling. Det er vist ved at blive en sjov forening af rige onkler og pæne folk, som Nasar Khader har fået stablet på benene.

Peter Brixtofte

På FOLK bliver vi aldrig trætte af Brixtofte. Foruden en imponerende evne til altid at komme igen, så har manden en stærkt udviklet sans for underholdning. Nu har han fået rettens tilladelse til at publicere sin egen sags retsbøger. Vi glæder os som små børn.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her