Læsetid: 1 min.

FOLK

21. april 2006

Whitney Houston

Er endnu en gang kommet på afvænning for sit narkotikaproblem. Denne gang på en klinik i Arizona. Hvor er Kevin Costner, når det virkelig gælder?

Kiera Knightley

Skuespillerinden, der i gårsdagens FOLK fortalte, at hun er så frygteligt ked af at være blevet berømt, gør nu yderligere opmærksom på sig selv ved at sætte kjolen, som hun bar ved årets Oscar-fest, til salg på eBay. Pengene går til de fattige.

Konger

To sande konger tørner i aften sammen i Randers i et stort mindeshow. Det er naturligvis kongen af rock'n'roll, Elvis, og vinden af Dansk Melodi Grandprix i 2005, Jakob Sveistrup, det drejer sig om. Tidligere har kongen af Jylland, Stig Rossen, været med.

Robin Williams

Er ved et uheld kommet til at løbe ind på en stripklub. Det var snestorm, og skuespilleren søgte ly på det, han troede var en bar - men pludselig var der nøgne damer overalt, lyder hans forklaring. Plejer det ikke at koste penge at komme ind den slags steder?

Wallait Khan

Politikeren med de mange partier, er nu sigtet for vold. Ejeren af et renseri har fortalt politiet, at Khan sammen sine to voksne sønner og et par fætre sidste onsdag troppede op og gav ham tæsk. Kahn bekræfter, at han var til stede, men nægter sig skyldig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her