Læsetid: 1 min.

FOLK

19. april 2006

Vicarius Christi

Undsigeren af rockmusik, præservativer og kvindelige præster - Pave Benedikt XVI (79) - har i dag fungeret som Jesus' vikar i 12 måneder. Garantien er dermed udløbet.

Sangskrivere

Den britiske musikkanal VH1-s seere har kåret verdens bedste sangtekst - "One life, with each other, sisters, brothers" .Fra U2-sangen 'One'. De har vist aldrig aldrig hørt linjen "Jeg kalder den for min dingeling." Det er Lille Palle, da han var størst.

Tørklædekvinder

Kylie Minogue har for første gang i måneder vist hårpragten frem. Siden hun i 2005 begyndte sin kræftbehandling, har hun haft et tørklæde på hovedet, når hun har vist sig offentligt. Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra foreningen Kvinder For Frihed.

Sydamerikanere

Shakira og Ronaldinho kan begge begejstre et propfyldt fodboldstadion. Nu har den columbianske sangerinde og hoftevrider kvalificeret sig til VM-finalen, hvor hun skal synge. Lad os håbe, at hun ikke bliver eneste sydamerikanske islæt ved den lejlighed.

Christian Poulsen

Bundesliga-klubben Schalke 04 arbejder på at beholde den danske spiller. Han var ellers afsat til Champions League-semifinalisterne, Villareal, men nu vil tyskerne betale seks mio. i kompensation. Poulsens frisure passer bedst til Bundesligaen, lyder forklaringen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her