Læsetid: 1 min.

FOLK

31. maj 2006

Anders Matthesen

Stand-up-komikeren, der kalder sig Anden, har premiere på sit nye show 'Anden på coke'. Det bliver ikke for børn, siger han selv. Mon der er virkelige stoffer inolveret?

Flemming Knudsen

Tidl. borgmester, nuværende rådmand og viceborgmester i Århus Kommune Flemming Knudsen (S) fylder 60 år i dag. Det kan han så fejre, hvis han ikke har travlt med at indvie bycykler, kritisere socialminister Eva Kjer Hansen eller få styr på sine egne regnskaber.

Europæere

I velfærdsstatens navn afholder den polske ambassade og to advokatfirmaer informationsmøde for dansk erhvervsliv om mulighederne for at hente kvalificeret arbejdskraft i Polen. Tilmelding på www.tnh.dk. Bemærk: kvalificeret - ikke billig - arbejdskraft.

Fritidshusejere

Nu man alligevel taler om polsk arbejdskraft: I dag afholder ErhvervsEjendom konference om sommer- og fritidshuse under navnet 'Nyt vækstmarked 2007-2012'. Der vil især være fokus på byggemuligheder og prisudvikling. Tak for servicedirektivet.

Uwe Jensen

Han skal have hjulpet højreorienterede colombianske militærgrupper med at købe våben for 185 mio. kroner i kontanter og kokain. I dag ventes der dom over den terrorsigtede dansker, der har boet i Houston siden 1999 og tidligere var MF for Fremskridtspartiet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her