Læsetid: 1 min.

FOLK

13. maj 2006

Ole

Buddhisterne fejrer i dag deres helligste dag, Wesak. Her et billede af Danmarks mest kendte buddhist Lama Ole Nydahl. Han ser jo kernesund ud-

Forfjamsket stjerne

En sexscene i en ny film med Bruce Willis måtte hives i land ved hjælp af computeranimation, da modspilleren fik Willis til at gå i baglås: "Jeg bliver helt forfjamsket. Hun er smuk. Det er som at kigge direkte på en solformørkelse." Willis taler om søde Halle Berry.

Kvinder

Amerikanske forskere fra St. Andrews University har knækket en af livets store koder: Er en kvinde ude efter et engangsknald, foretrækker hun en mand med grove træk og en bred kæbe. Men leder hun efter faren til sine børn, eftersøger hun en mand med feminine træk. Så simpelt er det åbenbart.

Ebbe Sand

Schalke-manager Rudi Assauer forbereder sig på et vemodigt farvel, når Ebbe Sand lørdag spiller sin sidste kamp i Bundesligaen. "Han vil blive fejret med et gigantisk bifald på lørdag, og ikke kun Ebbe, men sikkert også jeg vil tude," siger Assauer. Nu skal Sand være talentjæger i Silkeborg.

Sure studerende

Studerende angreb torsdag morgen Finansministeriet med ketchup, spaghetti og kødsovs i protest mod størrelsen af uddannelsesstøtten. Den brugte ammunition repræsenter den mad, de studerende nu udelukkende har råd til. Hvad er der galt med spaghetti med kødsovs?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her