Læsetid: 1 min.

FOLK

11. maj 2006

Salvador Dali

Surrealismens mester døde i 1989 og ville i dag være fyldt 102 år. I den anledning er det vist på tide at memorere hans fulde navn: Salvador Felipe Jacinto Domènech-

Ruslands præsident

Putin antyder, at USA spiller en for stor rolle på den internationale scene. Det forklarer han med en omgang metaforer, der får Ahmed Akkari til at blegne: 'Kammerat ulv ved, hvem den vil æde. Den æder uden at lytte og har tydeligvis ikke tænkt sig at lytte til nogen'.

Helena Christensen

Skønheden og Grand Avenues Rasmus Walther Hansen er gået fra hinanden efter to års langdistanceforhold. Helena bor i New York, Walther i København. For de håbefulde/naive kan en flybillet T/R til N.Y. rekvireres for knap 4.000 kroner i morgen - det er jo fridag.

Kioskejer

Indehaveren af en kiosk i Struer skal punge ud med 61.000 kr. i løn og erstatning for uberettiget bortvisning af en ansat - plus sags-omkostninger på 26.500 kr. Manden bortviste fejlagtigt den ansatte for at have stjålet 10 bananer - det bliver 8.750 kr. pr. banan!

Britney Spears

Den amerikanske popstjerne er gravid igen. Britney fik sit første barn for otte måneder siden og har allerede haft besøg af de sociale myndigheder, fordi hun blev taget i at køre bil med sit barn i skødet. Måske ungen skulle hjælpe med at finde koblingspunktet.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu