Læsetid: 1 min.

FOLK

3. maj 2006

Pia Gjellerup

Den glemte socialdemokrat lader høre fra sig, når hun i dag er med til at foreslå en akademisk statslig uddannelse af imamer.

Imamer

Han var hippie. Så blev han hindu. Nu er han imam, kendt videnom. Abdul Wahid Pedersen optræder i programmet Kronsj! på P3 nu på søndag kl. 11.03. Det er midt i kirketiden, men for programmets kernelyttere spiller det måske en mindre rolle.

Grinebidere

De, der trænger til at få rørt bugmuskulaturen, kan møde op til Latterens Verdensdag på søndag kl. 14 på Københavns Rådhusplads. Konferencier er Jacob Haugaard, og en repræsentant for Den Russiske Latterforening vil fnise, inden der dystes i latterkategorier.

Prostituerede

Undersøgelser foretaget i Vejle Amt af Statens Institut for Folkesundhed viser, at betydeligt flere drenge end piger får tilbudt sex for penge eller gaver. Unge i Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske vil lave yderligere afdækning af omfanget.

Jørgen Leth

Om den af sædelighedsårsager afsatte konsul og sportskommentator vil Weekendavisens journalist Poul Pilgaard Johnsen tale i Kvarterhuset i Amagers Jemtelandsgade tirsdag aften den 9. Sagen kalder på forargelse - uanset standpunkt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu