Læsetid: 1 min.

FOLK

24. maj 2006

Knækket Fugl

Mette Fugl brækkede beklageligt begge ben under optagelser i Montenegro. 'Hun er en stædig kamel,' udtaler DR's redaktionschef. Vi ønsker hende god bedring.

Sexede veganere

Den 47-årige veganer og popsanger Prince er ifølge nyhedsbureauet AP blevet valgt til 'verdens mest sexede vegetar'. Popsangeren skrev i noterne til det seneste album '3121' om det forkerte i produktion af uld.

MGP-vindere

I dag er det 50 år siden, det første Europæiske Melodi Grand Prix blev afholdt i den schweiziske by Lugano. Vinderen var Lys Assia, der i dag er 82. Hun har optrådt for både Elizabeth II og Evita Perón. Måske venter der dette års finske vindere en lignende karriere...

Cold cash-folk

Det amerikanske kongresmedlem William Jefferson fastholder sin uskyld, selv om det søndag kom frem, at agenter fra FBI videofilmede ham, da han tog imod 100.000 dollar. Senere fandt agenterne 90.000 dollar i politikerens dybfryser.

Audiensfødselar

74 mænd og kvinder var mandag i audiens på Christiansborg Slot. En af de udvalgte var oberst i hæren, John Kidde-Hansen fra Fredensborg, som gav sig tid til at takke for lykønskningen på sin 60-års fødselsdag. Selv tak

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her