Læsetid: 1 min.

FOLK

20. maj 2006

Cher

Det kan godt ses - men det er hun vist ikke selv klar over. Hun fylder altså 60 i dag. If I could turn back time-

Christoffer Columbus

I Panama undrer de sig over, at der er så meget fokus på de gældslettelser, som den rige verden tilkender de fattige lande. Som de siger; giv os bare vores guld tilbage, så glemmer vi alt det andet. Fortroppernes mand, Columbus, døde for 500 år siden.

Anders Fogh

Han siger 'næh', når man spørger, om der er noget galt med lukkede middagsselskaber. Om Irak-krigen er der ingen kommentarer. Og når andre kommenterer på vores forhold til de fremmede, smider han deres rapport ud. Fogh, lad os tale om tingene.

Miss Afrika (Danmark)

Så skal vi være Afro-kulturelle. På Vega i København kåres lørdag miss Afrika-Danmark. Arrangørerne fortæller, at de vil sætte fokus på mangfoldigheden og skønheden i afrikansk kultur. Jamen, det er da heller ikke noget dårligt sted at starte.

Sidsel Ben Semmane

Athen lørdag: Melodi Grandprix 2006. Danmark leverer lidt countrypop med nummeret 'Twist of love'. Bookmakerne tror angiveligt ikke på det danske bud - men hvad sagde de om brødrene Olsen? FOLK har sans for god pop og sætter penge på Sidsel.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her