Læsetid: 1 min.

FOLK

16. maj 2006

Bono

Mr. feelgood er igen-igen i Afrika. Denne gang skal han lige finde ud af, hvordan de fattige bedst får gavn af en række landes gældssanering. Simpelt.

Hjemløse

Det lyder måske som en joke, men det er det ikke. De hjemløse får - i kraft af avisen "Hus Forbi" - ny adresse. Der er i dag reception i redaktionens nye lokaler i Tornebuskegade nr. 1 i København.

Anders Fogh Rasmussen

Statsministeren holder i dag sit vanlige tirsdags-pressemøde. Vi er mange, der forventer en rigtig god forklaring på, at pressens minister inviterede udvalgte medier til bal i privaten. En meget mærkelig fortolkning af armslængdeprincippet.

Bukke

Apropos statsministeren, så afholdes der i dag vildtparade for alle Djurslands jægere. Det, der skal fejres, er, at sommerens bukkejagt indledes denne dag i maj. Ifølge pålidelige kilder har den nu været i gang i et godt stykke tid.

Formand Mao

For præcis 40 år siden blev den kinesiske kulturrevolution skudt i gang. Meget har kineserne måtte gå igennem siden da - en del har ikke været så kultur-muntert endda. Måske derfor det populære udtryk: ikke en kinamands chance.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu