Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

11. maj 2006

New Zealand vil have danskere

WELLINGTON. New Zealand vil gerne have 100-200 danske og schweiziske immigranter om aaret, oplyste immigrationsminister Ralph Hanan i gaar. Ugifte mellem 18 og 45 aar, der kunne beskæftiges med byggeri, ved maskinindustrien, jernbanerne eller paa hospitaler og lignende ville faa deres rejse fra England til New Zealand betalt.

Information, den 11. maj 1956

En mærkelig sag

Havde Cheminova ikke en direktør, dengang fabrikken med fuldt overlæg (for affald dumper man kun uagtsomt, hvis man er stangdrukken eller syg, og ikke flere år i træk) forgiftede en hel egn? Eller havde Ringkøbing Amt ikke en amtingeniør eller sådan noget, som skulle sørge for, at den slags ikke sker ? Havde Århus Universitet, som ejer Cheminova, ikke et eller andet ansvar for forbrydelsen ? Hvorfor sidder der ikke tre-fire mennesker i varetægtsfængsel i den sag allerede ? Hvorfor nævner man omhyggeligt uge efter uge overhovedet ingen andre navne end et aktieselskabs i sagen, mens en ung, langsomt opfattende mand, som politiet partout ville have skulle være morder for nogle år siden, udstilles i TV og aviser hver eneste dag? Det er fandeme mærkeligt. Men det er da godt, vi har avisstrejke, for ellers ville det have virket endnu mere mærkeligt. Ebbe Kløvedal Reich

Information, den 11. maj 1981

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu