Læsetid: 1 min.

FOLK

28. juni 2006

Nosferatu

Vogt jer, oh dødelige. Thi just opstået fra graven gør denne zombie sig rede til at dømme jer...

Pierluigi Collina

Nå nej, der er jo bare den legendariske italienske fodbolddommer, der udstiller sin unikke talenter som gyserfigur. Verdens bedste, mente man. Verdens grimmeste, mener man på www.uglyfootballer.com. I dag er han succesrig forretningsmand og Lazio-fan.

Zinedine Zidane

Frankrigs créateur-kaptajn har også sikret sig legendarisk plads i VM's annaler. Også i Leipzig. Zizou smadrede en dør i raseri over at blive udskiftet mod Sydkorea. På Zentralstation vil man bevare døren i ødelagt stand "til minde om en af historiens største".

Issah Ahmed

I går kom vi for skade at skrive, at eneste tilbageværende superligaspiller i VM 2006 var FCK's Razak Pimpong. Det er ikke korrekt. Med på reservebænken havde Ghana også en Randers FC-forsvarspiller. De må have rystet i bukserne i Rio.

Edgar Degas

Det er hviledag i VM, så hvorfor ikke agte sig til Glyptoteket, der i dag genåbner fuldt ud efter tre års renovering med bl. a. en udstilling om den franske maler Edgar Degas forhold til landskaber. Folk-bestyreren troede, han var mest til balletpiger og absinth.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her