Læsetid: 1 min.

FOLK

17. juni 2006

Nils Wilhjelm

Direktør, fhv. industriminister, kammerherre, hofjægermester, forstkandidat samt bærer af Danmarks Turistråds Hæderstegn, Nils Wilhjelm, fylder 70 år i dag.

Yudhoyono

Indonesiens præsident, Susilo Bambang Yudhoyono, mødes i dag med sin østtimorske kollega Xanana Gusmao omkring urolighederne i Østtimor. OK, det var mest på grund af navnene, at de kom med i FOLK.

Romantikere

Det er jo Renæssance-år i år, og festen fortsætter i dag på herregården Sønderskov, hvor man kan få lov at opleve, hvordan dagligdagen forløb i 1500-1600-tallet. Der er både dans og historisk modeopvisning med dragter fra såvel adel som almue.

Sportsfans

Man plejer nok at kunne få et par timer til at gå med at se Tom Kristensen køre rundt i ring ved Le Mans, men gider man i dag? I hvert fald ikke fra 15-17, 18-20 og 21-23. Vinderen findes søndag klokken 16 midt i en fodboldkamp, og man ved jo, hvem det bliver.

Robbie Williams

Robbie Williams skaber tv-historie den 9. september, hvor han laver den første britiske live-udsendelse på high-definiton-tv - der er det samme som almindeligt tv, bare bedre: "Man vil kunne komme til at se mere Robbie, høre mere Robbie og føle mere Robbie," si'r de.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her