Læsetid: 1 min.

FOLK

13. juni 2006

Ronaldinho

De store stjerner går altid sent på, så publikum rigtig kan opbygge forventninger. I aften sker det, og lad os håbe, at han ikke skuffer.

Pantefogeden

Skatteminister Kristian Jensen (V) får i dag besøg af pantefogeden. Faktisk er det omvendt, for fogederne holder årsmøde. Men han skylder, gør han. En forklaring på en reform for den offentlige inddrivelse, og man skulle tro, at de har metoderne til at få den.

Royale fattigrøve

Prinsesse Margaret, som jo er Dronning Elizabeths afdøde søster, har efterladt sine børn i økonomiske vanskeligheder. De kan ikke betale de høje arveafgifter, og må i dag sælge ud af mors ting for ikke at få besøg af pantefogeden.

Svinebaroner

Landbrugsrådet er i Thailand for at promovere dansk teknologi på de mange nye thailandske svineslagterier. "De tjener ind på gyngerne, hvad de har mistet på karrusellen," synger Osvald Helmuth. Men noget svineri, det er er det sandsynligvis.

Kvinder

I 'Venus Labyrinten' på Trekroner-fortet, kan man komme på 'En rejse gennem den kvindelige hjerne' - et teaterstykke, hvor publikum selv finder rundt i fortets mystiske labyrint. Istedgade er den mandlige pendant. Den går ligeud og byder på både øl, erotik og shawarma.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her