Læsetid: 1 min.

FOLK

7. juni 2006

Rooney sparker igen

Wayne Rooney er begyndt at lave spektakulære mål i den engelske landsholdslejr - endda med den dårlige fod. Sidste nyt: Det forlyder, at Rooney er meldt klar!

Årets pressemand

I dag kåres Lars Mathiesen fra Nykredit som Årets CIO 2006. CIO er en forkortelse for Chief Information Officer. Det sker i forbindelse med en konference i Tivoli. Til lykke med titlen.

Gamle venner

De forhenværende og nuværende sundhedsministre Lars Løkke Rasmussen, Arne Rolighed, Sonja Mikkelsen, Carsten Koch, Ester Larsen, Agnete Laustsen og Britta Schall Holberg fortæller i dag om gamle dage i Eigtveds Pakhus. Der er historier nok at tage fat på.

Stolte brintfædre

De 25 danske studerende bag verdens mest effektive brintbil viser i dag økoraceren frem på Rådhuspladsen i København. DTU Dynamo, som bilen hedder, kørte ved Shell Eco Marathon i Frankrig 810 km på, hvad der svarer til en liter benzin.

Trespringere

En del af medieforliget er, at mindre sportsgrene skal nyde fremme i tv. Vi kan se frem til længere skak-transmissioner, trespring, vandpolo og skiskydning ikke at forglemme.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her