Læsetid: 1 min.

FOLK

6. juni 2006

Björnens år

En af de største tennisspillere gennem tiderne vandt French Open som 15-årig og har siden vundet Wimbledon fem gange. I dag fylder svenske Björn Borg 50.

Træmand

I dag starter en noget usædvanlig sag i retten i Taastrup: En mand er tiltalt for at have tjent hurtige penge på en lidt for smart måde. Han har stjålet paller. Mange paller. Helt konkret har han solgt stjålne paller for tre millioner kroner.

Babyboom

I denne tid kan beboerne på Drejø for første gang i 15 år glæde sig over, at en ny drejø-bo kommer til verden. I dag er Marianne Damm Nielsen nemlig sat til at føde sit og kæresten Palle Larsens første barn. FOLK ønsker parret såvel som øen tillykke med en ny æra.

Kirkefolk

Datoen i dag hedder 06-06-06. Datokombinationen 666 indtræffer kun med 100 års mellemrum. De norske kirkers interesseorganisation har advaret præsterne om øget risiko for kirkeafbrændinger på dagen. Man ser for sig en flok satanister, der råber "ild".

Politiske forfattere

Literaturhaus viser i dag tre film, der angiveligt udfordrer den politiske dagsorden. Efterfølgende bydes på diskussion med forfatterne Carsten Jensen og Claus Beck Nielsen om, hvilken rolle politik har i deres produktioner. "Meget stor betydning," siger de nok begge-

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her