Læsetid: 1 min.

FOLK

3. juni 2006

Josephine Baker

I dag er det 100 år siden den topløse, banan-iklædte sanger og danserinde Josephine Baker blev født. Frækt.

Keith Richards

Madonna gør det. Elton John har gjort det. Og den 3. september er det endelig Rolling Stones tur til at spille i Forum Horsens. Det er som om rockfossiler, popmormødre og superarenaer i provinsen er blevet en populær kombi.

Bryan Adams

Ja, FOLK tænkte det nok. Endnu en falleret popstjerne til provinsen. Nu har også popmorfar Bryan Adams meldt sin ankomst til Ballerup Super Arena den 20. september. Så kan han skråle løs om en sommer i '69.

Birthe Skaarup

Dansk Folkepartis sundhedsordfører er ikke tilfreds med, at lesbiske får ret til kunstig befrugtning. "Det er en glidebane. Det er helt galt. Hvad bliver det næste," sagde hun. Glidebane-argumentet er jo noget, vi alle forstår.

Prins Albert

FOLK hylder prinsen af Monaco for sin store indsats i at sikre fyrstefamiliens overlevelse. Først spredte han sine gener til Togo og en lokal stewardesse, nu viser det sig, at han også har sikret sit afkom i USA. Tillykke.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her