Læsetid: 1 min.

FOLK

26. juni 2006

Hospitalsklovn

Ja, hun ser fjollet ud, men det er meningen: Lulu alias Lis Vilain har fået en pris for sit arbejde med syge børn. FOLK sender respekt og kræver flere hospitalsklovne!

Våbensælgere

Fra i dag holder FN konference om arbejdet med at bekæmpe ulovlig handel med lette våben. Lad os i den anledning ihukomme, at de største våbensælgere i verden er USA, Rusland, Frankrig, Storbritannien og Kina - de fem medlemmer af FN's Sikkerhedsråd.

Moderne digter

"jeg danser / jeg danser / jeg danser / på et sodavandsdiskotek / det er sejt det er cool / det er bare for fedt / yeahhhhhhhhh / hoowww / haai" lyder digtet 'Disco Dasco' af Sarah Aviaja Hansen. Digtet er udgivet af Hvedekorn, og Sarah er født i 1994.

Rumpistoler

Roskilde er i gang, og på falderebet anbefaler vi bands som Animal Collective, Spleen United, Under Byen, Rumpistol (bare navnet gør, at de må ses) og den i fredags omtalte ultrapolitiske Immortal Technique, der nok skal sende Dick Cheney en hilsen eller to.

Far til fire gange to

"Bedst som Regner Grasten havde sat det absolutte bundniveau for ligegyldig og fordummende underholdning, kommer den gennemført rædselsfulde Far til fire gi'r aldrig op og trækker gennemsnittet endnu længere ned," skrev Information. Nu er 2'eren på vej.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her