Læsetid: 1 min.

FOLK

24. juni 2006

Hartling

Formand for Etisk Råd, administrerende overlæge Ole J. Hartling, fylder minsandten 60 år i dag. Så skal han da have sit billede i FOLK.

Homo-selvglæde

I gårsdagens FOLK glemte vi en Roskilde-anbefaling. Det retter vi op på i dag med en dobbelt anbefaling af verdens to måske mest selvoptagede homoer, som sørme spiller lige i træk på fredag. Vi taler naturligvis om d'herrer Morrissey og Rufus Wainwright.

Homofolk og højrefolk

2,4 millioner mennesker deltog sidste lørdag i verdens måske største homoparade, den årlige brasilianske Gay Pride. I Moskva deltog kun 40 i Ruslands første Gay Pride. De blev så til gengæld også overfaldet af både politiet, de religiøse og de højreradikale.

Hætte-passagerer

Amnesty har et eksklusivt lufttortur-tilbud: "Vi respekterer dit privatliv og fortæller ingen, hvor du er, og om du kommer hjem igen. Vi udvider desuden sikkerhedsbæltet med en hætte over hovedet. Billetter udstedes af USA's regering." Tjek airtorture.com.

Hersker i et år

Det føles måske som længere tid, men det er faktisk kun et år siden, at præsidentvalget i Iran blev vundet af en vis herre ved navn Mahmoud Ahmadinejad. Meget kan man sige, men året har i hvert fald ikke været kedeligt. I ordets oprindelige betydning.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her