Læsetid: 1 min.

FOLK

21. juni 2006

Grisling

Censur af værste skuffe: Peter Plys er blevet bandlyst på tyrkisk tv, fordi hans makker er en uren gris! Men fat mod, Grisling og Plysbjørn: FOLK svigter jer aldrig.

Løkkeridder

Herhjemme kommer censuren især fra de 'liberale' ledere Løkke, Hjort og Fogh: Hvis partimedlemmer røber, hvad Venstre er i færd med at gøre ved velfærdsstaten, får de straks besked på at klappe i. Man skulle jo nødig bruge sin ytringsfrihed til at være ærlig.

Dúné

Dagens Roskilde-anbefaling spiller om præcis en uge på juniorscenen, og det er forbudt at gå glip af dem! Glæd dig til et vanvittigtliveshow fra syv teenagere med en sammenlagt alder på omkring 100, men en energiudladning der nærmest blæser hovedet af dig.

Rosa Lund

Så er det ned på gaden igen efter en måned på den lade side: Efter 17. maj laver aktivister landet over nu en såkaldt V-Dag, når regeringens velfærdsforlig vedtages, siger aktivist Rosa Lund. V-Dag går ud på masseprotest dagen efter forliget - formentlig i dag?

Joshua Belile

"Jeg snuppede hendes lillesøster, blodet sprøjtede fra mellem hendes øjne. Jeg pløkkede de små fuckers til evigheden, de skulle have vidst, at de fuckede med marinerne," synger en 23-årig amerikaner i en video fra Irak. Nu siger han, at det var for sjov.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her