Læsetid: 1 min.

FOLK

19. juni 2006

Otto Pfister

Togos landstræner bor til daglig i Schweiz, men i eftermiddag mødes de to nationer i Tyskland, hvor han er født. Måske er han oven i købet til stede.

Kunstnere

I dag drager nordiske kunstnere op for at krydse polarcirklen og 'udfordre hinanden i grænselandet mellem traditionel og moderne kunst'. Organisationen Pikerne på Broen (det er norsk og med ét 'k') står bag. Men også Nordisk Ministerråd, for de har mange penge.

Mennesker

Menneskerettighedsrådet holder i dag sit første møde - en begivenhed, som finder sted i Genève. Rådet afløser menneskerettighedskommissionen, der nu er opløst. På den måde har man sparet syv bogstaver.

Fødevarepolitikere

I dag og i morgen skal Folketingets fødevareudvalg på 'Studietur på Lolland, Fyn og i Sønderjylland for at besøge bl.a. gårdbutikker og svinebesætninger', og sådan en kunne de nok trænge til.

Happening-idémænd

Beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) modtager i dag en kage formet som en racerbil. Kagen er fra arbejdsløshedskassen ASE og skal opfordre ministeren til at sætte turbo på liberaliseringen af a-kasserne. Der ertale om en happening.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu