Læsetid: 1 min.

FOLK

29. juli 2006

James Brown

The Godfather of Soul gæster Danmark søndag aften, komplet med 'yeeeah's, 'auuuw's og sexmaskiner. Amager Bio lægger scene til det store hår.

Saudi-tudeprins

En søn af Kong Abdullah måtte torsdag bæres af banen i en fransk paintballpark. Prinsen, hvis navn og helbred siden har været en statshemmelighed, blev ramt i 'den nederste del af ryggen', og er nu rekonvalescent på familiens yacht i Saint-Tropez havn.

Nøgenmodeller

Rhin-byen Ingelheim lover øjegodter i weekenden, når 'German Bodypainting festival 2006' løber af stablen. Og her henvises til fans af kvindekroppens ynder. Populært sagt er der tale om 'noget for husarne'. Bare patter. Så er det sagt.

David Beckham

-og alle de andre feterede engelske fodboldstjerner kan søndag fejre 40-årsdagen for Englands hidtil eneste VM-titel. Samtidig spørger man på de kanter sig selv, hvorfor de intet har vundet siden? Svar: I er overvurderede og bare ikke gode nok!

Congolesere

Mærkedag i Congo søndag. De første frie præsidents- og parlamentsvalg afholdes i skyggen af den forfærdelige borgerkrig, der er blevet kaldt 'verdens værste konflikt'. Myrderierne pågår stadig i værste velgående, men man har vel lov at håbe?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her