Læsetid: 1 min.

FOLK

28. juli 2006

Svin

I dag offentliggøres tallet for den samlede svinebestand i Danmark. Altså den officielle. De har det med at tælle dårligt ude på landet.

Saddam Hussein

Saddam har de seneste uger sultestrejket, fordi han er sur, og den aldrende eksdiktators tilstand er nu så alvorlig, at man har set sig nødsaget til at tvangsfodre ham. De seneste årtier har man ellers arbejdet intenst på at slippe af med Saddam Hussein.

Pindsvinevandere

Det er hårdt at være pindsvin i den hede sommer. Organisationen Pindsvinehjælpen (som findes) melder om dehydrerede pindsvin over alt i landet. Haveejere opfordres til at sætte vand ud i lave, tykbundede skåle. Kattetørfoder er også godt for de små svin.

David Hasselhoff

Baywatch-stjernen slutter sig til den imponerende række af kendte mennesker, der drikker sig stang- Palermo i forbindelse med luftfart. I går måtte han sove sin brandert ud i Heathrow lufthavn i London, fordi flypersonalet vurderede, at han var for fuld til boarding.

Vidner

Jehovas Vidner holder i Silkeborg deres store, årlige områdestævne, og i dag er der blandt andet 'Dåb, en fuldstændig nedsænkelse under vand' på programmet. 'Befrielsen er nær!' er titlen på stævnet. Det må jo så betyde, at de p.t. er taget til fange.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her