Læsetid: 1 min.

FOLK

18. juli 2006

Naomi Campbell

Chokoladegodten har igen haft en nedsmeltning. På sin kærestes lyst-yacht gik hun amok og smadrede inventar for 30.000 pund.Hun kunne ikke lide kokkens mad.

Is-spisere

Vælg en is, og jeg skal sige dig, hvem du er. En undersøgelse viser, at chokoladetypen for eksempel er opmærksomhedssøgende, mens jordbærtypen er den mere seriøse. Hvad så, hvis man bare er til en gammeldags med guf.

Goldman Sachs

Investeringsbanken Goldman Sachs vil have en hjemmesideejer til at skifte navnet på sin sexside, der hedder Goldmansex.com. Det 'forstyrrende voksenmateriale' på siden kan, ifølge banken, forvirre brugerne. Ved I hvad, drenge: Vi kan godt se forskel.

Lance Armstrong

En stor sportsmand kan også gå i små sko. Den syvdobbelte Tour de France vinder, der af franske aviser er blevet beskyldt for at være dopet, beskylder i et tv-show alle franske fodboldspillere for at være testet positive - for at være røvhuller, altså.

Oral-fikserede

Skal vi drikke en smøg?

En ny nikotindrik skal lette livet for flypassagerer og andre rygetrængende, der befinder sig i ikke-ryger zoner. Den smager af citron og et glas svarer til to cigaretter. Skål.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her