Læsetid: 1 min.

FOLK

15. juli 2006

Rembrandt

Den store sjælemaler blev født for 400 år siden. Da tre af hans fire børn samt hans kone døde, fik han et nyt barn med en anden - og blev fordømt for sit syndfulde liv.

FOLK-nissen

En nisse overtog FOLK i går, så noget tekst forsvandt. Der skulle have stået, at Michael Winterbottom nu laver en film om journalisten Daniel Pearl, der blev myrdet, da han undersøgte mystiske forbindelser mellem CIA, ISI og 11. september-flykapreren Atta.

Majid Samari

Begik selvmord i juni på et asylcenter, fordi han skulle udvises til Iran. Siden har iranske flygtninge i fare for at blive sendt hjem til tortur sultestrejket i nu 27 dage foran Christiansborg. Mød op i dag klokken 17 og vær med til at vække politikerne.

Dobbelt Darryl

Amerikaneren Darryl R. Peebles søgte sidste år efter sit eget navn på nettet og fandt en Darryl R. Peebles i Tasmanien, der ligesom ham selv er født i 1949 og ligesom ham også optræder som tryllekunstner og bugtaler! Nu optræder de selvfølgelig sammen.

Smilets folk

Så er det op med mundvigene i smilets by, for i dag kan København se misundeligt til, mens Århus på én dag snupper både jazzfestival, Sting og ikke mindst Grøn Koncert med Poul Krebs, Thomas Helmig, Nik & Jay og- hov, vi sagde op med mundvigene!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her