Læsetid: 1 min.

FOLK

8. juli 2006

Sophia Loren
Den nu 71-årige skuespillerinde skal posere i den berømte Pirelli-kalender for 2007. Som 71-årig. Selv har hun engang sagt om sit udseende: “Alt du ser, skyldes spaghetti”

David Fricke
Det århusianske band Lis Er Stille har æren af at være dette års favorit fra Spot-festivalen for senior editor fra Rolling Stone. Han nævner og roser dem i sin faste klumme i verdens mest berømte musikmagasin. Sejt.

Gallere
En hel flok af de kamplystne franskmænd kommer på besøg i Lejre Forsøgscenter frem til 16. juli, hvor en legion af romere ? eller en romersk legion ? har indvilget i at møde dem og deres lige så krigeriske nordiske samtidige. De er skøre, de romere.

Tom Hanks
I morgen fylder han 50 år, denne amerikanske darling, der både spiller forvokset teenager, tungnem rejebådsejer og professor i symbolik. Så ja den er uundgåelig -her kommer den: “Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.”

Kristne
I morgen fejrer de evangeliske kirker i Indien 300-året for Dansk Mission i landet. I den forbindelse skal de danske gesandter være med til at fejre storhedstiden. Og derfor er flere danske missionærer sat i stilling i Indien.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her