Læsetid: 1 min.

FOLK

af Anita Brask Rasmussen Robbie Williams Information har modtaget klager (eller klage) over, at der ikke var noget billede af Robbie i FOLK i går...
7. juli 2006

Robbie Williams

Information har modtaget klager (eller klage) over, at der ikke var noget billede af Robbie i FOLK i går. Godt han også er aktuel med koncert i aften. Her er han så.

Organister

Er man ikke så meget til jazz, så er der også en international orgelfestival i Helligåndskirken i dag. Nogle af verdens bedste organister spiller op til dans... eller... andagt frem til september. Indtil den 1. august er der koncert med kirkens klokkespil efter hver koncert.

Fanger

Så skulle det nye statsfængsel i Horsens gerne stå færdigt til, at Kriminalforsorgen kan gøre klar til indflytning. Det er det første nye fængsel, Danmark har indviet i 30 år. Der er vel ikke gået så længe, fordi vi har opført os usædvanligt godt?

Bruce Springsteen

The Boss kommer og spiller i Parken og giver koncert den 28. oktober i år. Men forvent ikke meget 'Born in the U.S.A.' eller 'Seaside Bar Song'. Han vil optræde med egne versioner af Pete Seegers protestsange. Tak for det.

Keith Richards

Nu melder Rolling Stones-medlemmet sig fuldstændig klar til koncerten i Horsens i september. Han vil i mellemtiden forhåbentlig holde sig væk fra palmer og alle andre lignende vækster, han kunne fristes til at klatre op i - og falde ned fra.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her