Læsetid: 1 min.

FOLK

6. juli 2006

Formand

Den finske premierminister Matti Vanhanen taler til EU-parlamentet i anledning af at Finland overtager formandskabet. Vanhanen... Det er sjovt.

Robbie Williams

Der er mange, der har ventet længe på at lade drengerøven underholde dem i Parken. I aften er ventetiden slut. De der ikke fik billet til én af de to koncerter, han giver i morgen og fredag kan tage en pille for at dulme smerten.

Amerikanere

Tre fra Guds eget land fylder år i dag. Fhv. præsidentfrue Nancy Reagan f. 1921, præsidenten George W. Bush f. 1946 og Sylvester Stallone f. 1946. Sådan er det.

Tyskere

I dag afholdes et seminar i Nürnberg, om hvordan dette års fodbold VM har påvirket Tysklands ansigt indadtil og udadtil. Et arrangement de med fordel kunne have lagt tirsdag eftermiddag. Da var det noget kønnere at se på.

Sri Sri Ravi Shankar

I Landstingssalen på Christiansborg vil den nobelprisnominerede stifter af Art of Living tale om, hvordan meditation og åndedrætsteknikker kan være med til at bekæmpe stress, kræft og kriminalitet. At opfordre til at tage en dyb indånding får en helt ny betydning.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her