Læsetid: 1 min.

FOLK

4. juli 2006

Roger Waters

Den sublime Pink Floyd-bassist imponerede med sin lukningskoncert på Roskilde. Ingen over, ingen ved siden af. Men her er han. Ved siden af.

Demonstranter

I dag får den amerikanske ambassade besøg af 450 mennesker klædt i orange Guantánamo-dragter. De vil fremføre 'Amazing Grace' og tager sikkert imod ønsker. Et syngende telegram i anledning af Uafhængighedsdagen. Hvor betænksomt.

Curtis Stigers

Manden med de engang så spændstige puddel-krøller giver i aften koncert på Kolding Teater. Han har for længst forladt popmusikken og er vendt tilbage til jazzen og den korte frisure. I wonder why.

Johnny Depp

Piraten, saksehånden, chokoladefabriksejeren og genstanden for de fleste kvinders uhæmmede begær vil gerne arbejde sammen med Lars von Trier. Lige meget hvad han får for det. Vær nu god ved ham, Lars.

Marilyn Manson

Kongen af Goth skal spille med i og instruere en filmatisering af Lewis Carrolls Alice i Eventyrland. Alice siger ellers: "Men jeg vil ikke være blandt skøre folk". Men som Katten svarede, så kan hun ikke undgå det: "Vi er alle skøre her".

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her