Læsetid: 1 min.

FOLK

1. juli 2006

'Chiefcoach'

En levende legende runder år. Under denne lune lolliks ledelse nåede FC Information og Levende Billeder United store resultater i 90'ernes hyperliga...

Jørn Kring

...On and off har han fra '73 været vellidt styrmand i Informations dunkende maskinrum: redaktionssekretariatet. Ingen er så velbevandret i avisens mytologi eller vidende om Danmarks vejr som han. Hip hurra for vores allesammens yndlingskollega 'Kringo', der fylder 60 i morgen.

Løjtnanter

Alle favoritter er faldet for et nidkært spansk politis omsiggribende dopingmistanke, så nu har I jeres livs chance Carlos Sastre, Andreas Klöden og Cristophe Moreau. Med stjernedecimeret felt begynder Tour de France i dag...

Kolde Kylling

Men vogt jer for Phonaks Floyd Landis og Gerolsteiners Levi Leipheimer. Skal den gule trøje virkelig for 8. år i træk erobres af en yankee, eller kan Danmarks målbevidste klatrer-kæledægge, Michael Rasmussen træde sig over alle tinder og ind i alles hjerter?

Mike Tyson

Ekssværvægtschamp'en blev i går 40 år. Nu vil han indspille en popsang med boybandet Westlife. Tyson erkender, at han 'ikke er Pavarotti', men håber på, at digitalt trylleri kan få ham til at lyde som Brian McFadden. Fra ørebid til ørehænger?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her