Læsetid: 1 min.

FOLK

26. juli 2006

John Egon Zilmer

Slotsforvalter, oberst, Kommandør af Dannebrogordenen, samt bærer af 'hæderstegnet for god tjeneste ved hæren', John Egon Zilmer fylder i dag 75 år.

Orlando Bloom

En anden piratstjerne, Orlando Bloom, er ikke god mod dyr. Under et restaurantbesøg havde han ladet sin hund sidde ude i den varme bil i alt for lang tid, skrev dyreværnsorganisationen PETA i et vredt brev til Bloom. Max en time må hunde sidde i varme biler.

Pirater

'Pirates of The Caribbean 2' ser ud til at slå alle rekorder. Filmen var den hurtigste nogensinde til at komme op på 300 millioner dollar i omsætning, og indtil videre har Johnny Depp og de andre pirater i alt røvet 1,9 milliarder kroner fra biografgængerne.

Inspiratorer

På Oluf Høst museet i Gudhjem kan man opleve komponisten Jan Overgaard med band spille musik inspireret af Høst-billedet "Vinterdagen dør." Det står på i de næste fem dage, så han må virkelig være blevet inspireret.

Scotty

Den afdøde Star Treck-stjerne, James 'Scotty' Doohan, vil til oktober få sendt sin aske i kredsløb om jorden. Flere tusinde Star Treck-fans ventes at møde op til den ceremoni, som afholdes ved opsendingen. Mange udklædte og nogle helt fra Afrika, forlyder det.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu