Læsetid: 1 min.

FOLK

.
24. juli 2006

Peter Mouritzen

Forfatteren Peter Mouritzen fylder i dag 60 år Han udgiver også en bog, som hedder 'Det usynlige' Tillykke

Saddam Hussein

Den aldrende eksdiktator ventes igen sat for retten i dag - sagen har ellers ligget stille siden 11 juli, fordi hans forsvarere havde brug for mere forberedelsestid Det lyder plausibelt

Julemænd

Den 43 kongres for julemænd afholdes i dag på Bakken nord for København Der kommer autoriserede julemænd fra hele verden, og Ebbe Sand kåres som Årets Æres Julemand 2006, fordi han er så god ved børn Prisen overrækkes af Naser Khader, som vandt i fjor

Forsvarere

Forsvarskommandoen flytter ligesom alle andre innovative foretagender ind på Holmen i København I dag er der stor ceremoni med såvel forsvarschefen og chefen for Forsvarsstaben (to forskellige personer) Det nye domicil hedder Kuglegården

Islandske heste

I Herning kan man i denne uge opleve Nordisk Mesterskab for Islandske heste Det er en benhård konkurrence, men der vil også være 'rytterfester efter dansk tradition med levende musik og mulighed for at købe en bid brød og lidt til halsen'

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her