Læsetid: 1 min.

FOLK

22. juli 2006

Lilleprinsen

Hele Danmarks skilsmissebarn, Felix Henrik Valdemar Christian - HH Prins Felix blandt venner - fylder i dag fire år. Tillykke.

Dumrianer

En beruset lettisk mand kom til at vædde 10.000 kroner på, at han turde skære sin egen penis af. Det turde han godt, så han mødte op på skadestuen med sit lem i en pose - det lykkedes lægerne at sy den på igen, men det tog tre en halv time.

Kinesere

Alle kinesiske grøntsager skal registreres. Ikke bare alle typer og sorter, men hver enkelt grøntsag, rapporterer Beijing News. På den måde kan man nemlig finde frem til synderen, hvis der opstår en fødevareskandale, lyder begrundelsen.

Lerdueskydere

I disse dage afholdes VM i lerdue-skydning i Zagreb. Det hedder officielt 'Skeet and Trap shooting', og det er en sport, som minimum går tilbage til 1793. Dengang brugte man levende fugle, men det blev for dyrt, efterhånden som interessen voksede.

Naomi Campbell

Supermodellen Naomi Campbell har et anstrengt forhold til sinekskæreste Badr Jafr. Torsdag blev hun arresteret for gadeuorden, da hun skulle hente sine ting hos prinsen. Tidligere har hun smadret tre af hans tjenestefolk og en yacht til 325 millioner kroner.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her