Læsetid: 1 min.

FOLK

21. juli 2006

Pamela Anderson

Skal giftes den 29. juli på en yacht ud for St. Tropez. Det er anden gang, hun siger ja til at gifte sig med musikeren Kid Rock.

Søren Hauch-Fausbøll

Manden, der er inde i Bamse (beklager, hvis der brast nogle illusioner), får i dag opkaldt en terrasse efter sig. Det sker i Østermarie på Bornholm. 'Søren Hauch-Fausbølls Terrasse' er opført, fordi skuespilleren får titlen som 'årets æreskunstner'.

Emil Aarestrup

'Hold fastere omkring mig / med dine runde Arme,' skrev Emil Aarestrup, som var angst for at blive adskilt fra sin elskede. I dag kunne han være blevet 150 år og er forsvundet 'som Boblerne i Bækken'. Men mange damer holder stadig fast i ham og hans digte.

Bryster

Damer fra et formentlig andet segment går mere op i deres bryster. Til september kan de på datingsiden scor.dk vinde en bryst-operation, hvis de sender et billede. Brugerne bestemmer, hvem der trænger mest, og dem fra Aarestrup-segmentet raser allerede.

Jon Bon Jovi

Rockikonet fra 90'erne, Jon Bon Jovi, skifter nu musikstil. Sammen med guitaristen Richie Sambora tager han til Nashville og indspiller en ægte og helhjertet country-plade med lokale musikere. 'Der skal ske noget,' siger Jon Bon Jovi, og det har han ret i.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her