Læsetid: 1 min.

FOLK

20. juli 2006

Adolf Hitler

Han skulle egentlig have været død på denne dag for 62 år siden. Men Hitler undslap det store bombeattentat, som man i dag minder ved en officiel ceremoni i Berlin.

Mick Jagger

Har købt ikke mindre end to huse til en samlet værdi af 89 millioner kroner. Det ene, som ligger i London-bydelen Chelsea, er tiltænkt ham selv og kæresten L'Wren Scott - det andet ligger på ferieøen Mustique og er til ekskonen Jerry Hall. Så slipper han for brok.

Eminem

På en stripklub i Detroit skulle rapperen Eminem i sidste uge angiveligt have tæsket en fan, efter de to havde stået side om side og tisset. Det vides ikke, hvad der er blevet sagt. Flere vidner bekræfter historien, men tiltalen for vold er nu frafaldet. Det lyder dyrt.

Søejere

I dag er det sidste chance, hvis man vil købe Sønderjyllands tredje største sø, Slivsø. Søen måler 160 ha og er siden indvielsen i 2004 blevet et vigtigt tilholdssted for gæs, hedder det i udbudsmaterialet. Slivsø har også sin egen sang. Den hedder Slivsø-sangen.

Eddie Murphy

Eddie Murphy og hans nye kæreste Mel B er så forelskede i hinanden, at de (ifølge en anonym ven af parret) har fået lavet tatoveringer med hinandens navne på. Den slags skal man passe på med. De kan blive djævelsk svære at forklare kommende partnere.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her