Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

17. juli 2006

Kan initiativet komme fra Israel ?

Hvordan forholder det sig med de arabiske paastande om, at Israel er en aggressiv, ekspanderende stat, der forbereder sig paa den dag, da det er stærkt nok til at begynde krig mod sine naboer og udvide sig paa deres bekostning ? Dette er jo en væsentlig del af arabernes argumentation: ikke blot er Israel allerede i sin nuværende størrelse en ubuden gæst, der med list og magt, i kraft af verdens ondskab og daarskab og arabernes daværende uskyldighed og afmagt har kunnet sætte sig fast i størstedelen af Palæstina hvis arabiske befolkning det har fordrevet. Det har endnu videre maal.(...).

Information, den 17. juli 1956

Tre af Hollywoods nyeste og bedste

NEW YORK. At være i Amerika er naturligvis ensbetydende med at være i en slags filmens vidunderland, og af den filmmasse, Hollywood præsterer, er der endda en god portion, som er virkelig vidunderlig. Af de nye amerikanske film, som vi maaske, maaske ikke, senere vil se i Danmark er der i alt fald tre, som absolut maa omtales. Det er "The Catered Affaire" med Bette Davies og Ernest Borgnine, "The King and I" med Yul Brynner og "Moby Dick" med Gregory Peck. (....) Disse tre film er meget betydelige film og kan paa det varmeste anbefales til import.

Information, den 17. juli 1956

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu