Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

14. juli 2006

Danmark styres igen fra Sønderho

Atter engang styres land og rige fra Sønderho, hvor Viggo Kampmann, der tillige fungerer som arbejds- og økonomiminister samt boligminister, er paa 'lang weekend' og kan gaa i vandet sammen med undervisningsminister Julius Bomholt, der ferierer paa Fanø. Finansministeren, der tog til Fanø torsdag aften, ventes tilbage til København tirsdag aften eller onsdag morgen. I mellemtiden kan hurtig kontakt med den fungerende regeringschef kun opnaas over den offentlige samtalestation i Sønderho, hvorfra bud kan skikkes efter ham. En række andre af regeringens medlemmer er ogsaa paa ferie i denne tid : (....)

Information, den 14. juli 1956

Krabbekløer

Krabber lider en langsom og brutal død, siger det radikale folketingsmedlem Jens Jørgen Bolvig. Han vil derfor have justitsminister Ole Espersen til - udfra dyreværnshensyn - at sørge for, at krabber aflives inden krabbekløerne fjernes. I et spørgsmål til justitsministeren begrunder Jens Jørgen Bolvig det med, at de delikate krabbekløer fjernes, mens krabberne er i live, hvorefter den amputerede krabbe smides i havet igen.

Information, den 14. juli 1981

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her