Læsetid: 1 min.

FOLK

31. august 2006

Mick Jagger

DR2 har også fået Stones-feber og viste bl.a. i går pausefisk i form af Kira Skov, der vrikkede hofterne til 'Under My Thumb', næsten så godt som frontmanden. Næsten.

Journalister

Danmarks Journalisthøjskole inviterer i dag til Journalistikkens Dag 2006. Her kan man bl.a. høre om udfordringen fra de mange nye gratisaviser. Oplægsemner som lønninger, annoncesalg og avisbude vil sikkert være at finde. Og måske journalistik. Hvis der er tid.

Madonna

Popsangerindens første koncert i Rusland nogensinde bliver rykket en dag og flyttet til et stadion. Man frygtede for publikums sikkerhed, da man forudså, at det planlagte sted ville blive overrendt, og at folk ville falde ud af vinduerne fra nabobygninger.

Scooterkaptajner

Vestre Landsret afsiger i dag dom i en principiel sag om brug af vandscootere i danske farvande, forlyder det fra Ritzau. Tænk, at man kan have en principiel holdning til vandscootere. Tænkte Thomas Mann mon på vandscootere, da han sagde: Alt er politik?

Pete Doherty

Manden, der har givet ordsproget 'There is no such thing as bad publicity' en helt ny betydning, har lige fået finansieringsgrundlag til flere års heroinforbrug. Hans band Babyshambles har skrevet millionkontrakt med Parlophone.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her